ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Ψυχάρης συμβουλεύει τον «γνωστό στοιχηματζή» Μάρη

«Θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου»...

Kαθόλου φαίνεται πως δεν  αρέσει στον Σταύρο Ψυχάρη η προοπτική να μπει στο Mega o επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης.
Ο μέτοχος του ΔΟΛ και μεγαλομέτοχος του Mega απάντησε ατην ανακοίνωση του πρόεδρου της 24MEDIA Δημήτρη Μάρη για τις επενδυτικές προθέσεις του σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η απάντηση έγινε μέσω σχολίου στο πορταλ του ΔΟΛ, in.gr, με τίτλο «Σχόλιο σχετικά με τις πρωτοβουλίες για το Mega». Το σχετικό κείμενο του in.gr αναφέρεται στον Μάρη αποκαλώντας τον «γνωστό "στοιχηματζή" χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες» και τον συμβουλεύει πως «θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».
Αναλυτικά το «σχόλιο» για τον Μάρη στο in.gr:.
Πηγές του Mega, αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες για την τύχη του καναλιού, έκαναν το εξής σχόλιο: «Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού "στοιχηματζή" χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της "Τηλέτυπος ΑΕ". Αντ' αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».