ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ούτε κουβέντα για τον Παπασταύρου

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέκυψε στο προφανές. Όπως ο κάθε αρχηγός της εκάστοτε αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε να ζητήσει εκλογές, αν και, όπως είπε, ούτε ο ίδιος περίμενε ότι θα το έκανε.
Είναι έκπληξη; Όχι.
Η πεπατημένη είναι η ευκολότερη οδός. Ιδιαίτερα όταν το έδαφος είναι επικλινές. Και είναι εν προκειμένω για τη ΝΔ. Τα πεπραγμένα των προκατόχων του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών τους, ιδιαιτέρως δε του Αντώνη Σαμαρά υποχρέωσαν το νέο αρχηγό της ΝΔ να επιχειρήσει να στρέψει τη συζήτηση σε άλλες ατραπούς.
Ούτε κουβέντα για το τελευταίο αποκαλυφθέν, τα περί ιδιοκτησίας κι όχι απλής διαχείρισης.. της off shore εταιρίας στις Παρθένες νήσους από τον στενό συνεργάτη του προκατόχου του προέδρου της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, Στ. Παπασταύρου.
Σχεδόν καμία υπεράσπιση των πεπραγμένων Σαμαρά.
Εξ ου και για τις νομοθετικές παρεμβάσεις, που δια μακρόν ανέλυσε ο Πρωθυπουργός και που συνιστούσαν ευθεία παρέμβαση στη δικαιοσύνη επί των προηγούμενων κυβερνήσεων η μοναδική δικαιολογία «ψηφίστηκαν από τη Βουλή».
Και τελικά απόπειρα ολοσχερούς στροφής της ατζέντας εφ΄όλης της ύλης. Η ταμπακιέρα έμεινε σχεδόν ολοσχερώς εκτός. Προφανώς...δε συμφέρει.

Αλίκη Μάτση (ΕφΣυν)