ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Το παραμύθι της Αντζελίνας

Μιας και όλοι έχουν άποψη για την Αντζελίνα Τζολί αυτές τις μέρες, θέλω να εξομολογηθώ πως είμαι τεράστια φαν της απο τότε που πρωτοείδα ταινία που πρωταγωνιστούσε, το Gia.
Δεν θα μπω σε πολλές αναλύσεις για το κατα πόσο νοιάζεται όντως για τους κατατρεγμένους ή αν αυτό είναι απλώς ένα business model, αλλά θα πω ότι εμένα προσωπικά η αισθητική που προτείνει μου αρέσει, και η αισθητική πλάθει ηθική.
Τι εννοώ η αισθητική που προτείνει; Εννοώ ότι δεν προτείνει μια χολιγουντιανή γκλαμουριά σεξοβόμβας που δείχνει ελεημοσύνη στους καημένους, αλλά μια διόλου γκλαμ απλότητα και ομορφιά που έρχεται από το μέσα. Δεν ξέρω αν η Αντζελίνα μπαίνει στο ρόλο «Αγίας» επειδή.. ικανοποιεί κάποιο δικό της σύμπλεγμα, αλλά ακόμα και έτσι να είναι, μου φαίνεται προτιμότερο να υπάρχει αυτή σαν role model, παρά οι άλλες αντίστοιχα διάσημες που ζουν στον πλανήτη Χόλιγουντ. Η Τζολί στεκόταν αυτές τις μέρες ανάμεσα στους πρόσφυγες σαν αλληλέγγυα και όχι αφ’ υψηλού σαν τις δικές μας φιλάνθρωπες κυρίες.
Αυτό το τελευταίο ειδικά...

Αλέξια Οθωναίου (unfollow)