ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Οργή στη Βουλή για τη νέα αλητεία των χρυσαυγιτών

Τους απέβαλαν από την κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας

Οργή προκάλεσαν στη Βουλή οι νέες αθλιότητες από τους χρυσαυγίτες βουλευτές Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη που συμμετείχαν στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής.
Η συμπεριφορά τους και οι προκλήσεις σε βάρος του υπουργού Πάνου Καμμένου και αξιωματικών των Ε.Δ., που ενημέρωναν τους εκπροσώπους των κομμάτων για προσφυγικό, μεταναστευτικό και ΝΑΤΟ, εξόργισε το σύνολο των βουλευτών που παρευρίσκονταν στην αίθουσα.  Ακούστηκαν φράσεις όπως «προδότες» και «φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών» και το επεισόδιο που σημειώθηκε πήρε μεγάλη έκταση, προκαλώντας αρχικά τη διακοπή της συνεδρίασης. Παρουσία του Προέδρου της Βουλής,.. ζητήθηκε από τους χρυσαυγίτες βουλευτές να αποχωρήσουν, πράγμα που δεν έκαναν.
Ο Νίκος Βούτσης, μετά και την ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων να ενεργοποιήσει το άρθρο 81 του κανονισμού της Βουλής για την αναγκαστική αποβολή τους από τη συνεδρίαση, κάλεσε τον Φρούραρχο και παρέδωσε εγγράφως την απόφαση της Επιτροπής, οδηγώντας στην «πόρτα της εξόδου» τους υπόδικους βουλευτές.