ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Διαδικτυακή συνεργασία ΑΠΕ-ΜΠΕ και Sputnik

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ξεκίνησε ένα νέο διεθνές ειδησεογραφικό ταξίδι σε συνεργασία με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων SPUTNIK του ομίλου 'ΜΙΑ Rossiya Segodnya', στο πλαίσιο και του αφιερωματικού έτους «Ελλάδας-Ρωσίας 2016».
Πρόκειται για τη νέα ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων σε συνεργασία με το SPUTNIK, που θα μεταδίδεται στα ελληνικά και στα ρωσικά, και θα περιλαμβάνει ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις και άρθρα ανθρώπων της οικονομίας, της επιστήμης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και όλων των τομέων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις.
Η ελληνική ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας θα είναι www.greece-russia2016.gr και.. η ρωσική www.russia-greece2016.ru. Για την νέα ιστοσελίδα θα υπάρχει σύνδεσμος στις ιστοσελίδες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria Novosti, (μέλος της ομάδας των πηγών ενημέρωσης του ΜΙΑ Rossiya Segodnya).
Στο ΑΠΕ πιστεύουν ότι η νέα συνεργασία των δύο πρακτορείων θα συμβάλει όχι μόνο στην πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τη Ρωσία, αλλά θα ενισχύσει την αμοιβαία επωφελή διμερή συνεργασία προς το συμφέρον των δύο λαών.