ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Εγινε η συγχώνευση του Mega με το Star!

7 δημοσιογράφοι (πρώην) του MEGA «υπογράφουν» το δελτίο του STAR - Ζαλισμένοι οι τηλεθεατές… 

Tελικά η συγχώνευση του τηλεοπτικού σταθμού Mega με το Star είναι γεγονός! Κι αυτό γιατί πρόσωπα που αποτελούσαν για πολλά χρόνια το σήμα κατατεθέν του μεγάλου καναλιού και συγκεκριμένα του δελτίου του, εργάζονται και παράγουν πλέον το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Η περίπτωση του αναγνωρίσιμου τηλεοπτικού δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου είναι χαρακτηριστική αφού λίγο πριν τις γιορτές εμφανιζόταν στο MEGA και μόλις εχθές η Μάρα Ζαχαρέα, όπως παρατηρεί το enimerosi24, τον καλωσόρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR όπου παρουσίασε το πρώτο του ρεπορτάζ για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων! Και σκεφτείτε δεν έκλεισε καν μήνας που αποχώρησε… Και οι τηλεθεατές που δεν γνωρίζουν τις μιντιακές μετακινήσεις (και είναι η πλειοψηφία), δεν αποκλείεται να μπερδεύτηκαν βλέποντάς τον με το λογότυπο του STAR επάνω αριστερά στην οθόνη τους!
Ο Γ. Σαραντάκος όμως, σύμφωνα με το enimerosi24, δεν είναι ο μόνος από την πάλαι ποτέ ισχυρή ομάδα του MEGA που εργάζεται πια για το δελτίο ειδήσεων του STAR… Αν εξαιρέσει κανείς τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα (επίσης παιδιά του μεγάλου καναλιού), την  δημοσιογραφική ομάδα του STAR αποτελούν ο Ανδρέας Ανδρεούλης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Γιάννης Ευσταθίου, η παραγωγός Νατάσα Κιουτσούκη… Μόνο ο Νίκος Στραβελάκης λείπει για να συμπληρωθεί το τιμ (καλομελέτα κι έρχεται)!

ΥΓ Tην σύγχυση των τηλεθεατών επιτείνει η παρουσία στο Star κι άλλων δημοσιογράφων όπως είναι ο έμπειρος περί τα διεθνή Γιώργος Βλαβιανός - παρουσία εμβληματική για την τηλεόραση του ΑΝΤ1, που έχει αποχωρήσει από το κανάλι του Κυριακού μετά τις τελευταίες εκκαθαρίσεις στο σταθμό του Αμαρουσίου...