ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η Ζωή και ο διαχειριστής... πακτωλών στην Αυγή, Ν. Φίλης

Επίθεση εναντίον του Νίκου Φίλη εξαπέλυσε η τέως Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή το μήνυμα του υπουργού Παιδείας για την... σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου.
Ο Φίλης στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, επαίνεσε την «ανιδιοτέλεια των τριών Ιεραρχών που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος "σωρευτής πλούτου"».
Αφορμή γύρευε η Κωνσταντοπούλου, που φαίνεται πως την έχει στημένη στον Φίλη, και ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στη σελίδα της στο Twitter:..
 «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως δ/ντής της Αυγής».
Τώρα, το που βρέθηκαν οι πακτωλοί (χρημάτων) για να τους διαχειριστεί στην Αυγή ο Φίλης, μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να απαντήσει...