ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Οι μοιραίοι της ΝΔ και το... πραξικόπημα Τσίπρα – Καραμανλή

Αντιγράφουμε απο το φιλοσαμαρικό antinews: 

Αν θα ήθελε κανείς να προβλέψει ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά δεν θα δυσκολευτεί και πολύ. Ο ένας είναι φυσικά ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός, ο Τσίπρας. Ο δεύτερος είναι ξανά ο γνωστός ψεκασμένος που είτε θα τον πετάξουν τώρα που..
τους έκανε τη δουλειά, είτε θα συνεχίσει να στηρίζει μέχρι να μην τον χρειάζονται. Όπως γνωρίζουμε στην ιστορία υπάρχουν πάντα οι «χρήσιμοι ηλίθιοι». Όσο για τον αρχηγό των ψεκασμένων... φημίζεται για την αδυναμία του στη συνωμοσιολογία. Επομένως, σίγουρα θα επικαλεστεί τους Νεφελίμ και Ελοχίμ για το γεγονός ότι θα πάρει τόσο νωρίς σύνταξη.
Ο τρίτος πολιτικός που θα μας απασχολήσει είναι ο Λεβέντης. Έχουμε γράψει γιατί, ξέρουμε ποιοι τον φλερτάρουν και πόσο ακόμη θα πέσουν χαμηλά για να τους στηρίξει. Δεν ξέρουμε πόσο θα… κοστίσει όλο αυτό το πακέτο.
Ο τέταρτος πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι ο Μεϊμαράκης αν εκλεγεί την επόμενη Κυριακή πρόεδρος της ΝΔ. Γνωστός για τις μαγκιές του, κάθεται σούζα όταν πρόκειται να μιλήσει για τον Αλέξη. Είναι έτοιμος να τα βρει μαζί του για μια συγκυβέρνηση αμοιβαίου συμφέροντος και βεβαίως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει το όνειρο του Τσίπρα πραγματικότητα. Δηλαδή διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας χωρίς να πέσει στα πόδια του Λεβέντη.
Ο πέμπτος πρωταγωνιστής θα είναι ο Καραμανλής και θα δοξαστεί (ή θα αποδοκιμαστεί) κρυπτόμενος. Ο άφαντος που όμως βρίσκεται πίσω από το σχέδιο του Τσίπρα για να μείνει στην εξουσία για καμιά πενταετία ακόμη. Σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας βεβαίως.
Και ο έκτος είναι η θεσμική ομπρέλα σε όλο αυτό το σχεδιαζόμενο πραξικόπημα στο οποίο ο κόσμος δεν τους θέλει αλλά αυτοί επιμένουν. Ο Πρ. Παυλόπουλος βεβαίως που ξεχρεώνει Καραμανλικά και Τσιπρικά γραμμάτια και είναι ο μπαλαντέρ του πολιτικού παρασκηνίου που παίζεται πίσω από τις κουρτίνες.
Θα είναι αυτά τα άτομα οι μοιραίοι άνδρες του 2016; Ενδεχομένως, ωστόσο, δεν το βλέπουν έτσι οι ίδιοι. Ο σκοπός τους είναι να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού. Να αλώσουν το κράτος και να κουμαντάρουν την Ελλάδα για χρόνια πολλά.
Ο βασικός κυρίαρχος είναι ο Καραμανλής ασφαλώς. Άλλωστε χωρίς να χαλάει τη ζαχαρένια του, με τις διακοπές του στην Ιταλία, τη Σερβία ή την Αράχοβα, κινεί τα νήματα. Με τον Αλέξη τα έχει μια χαρά. Με τον Παυλόπουλο συνεννοούνται τέλεια, ο Παπαγγελόπουλος και οι λοιποί καραμανλικοί του κρατικού μηχανισμού κάνουν κουμάντο και τον αποθεώνουν ως εθνάρχη ενώ τι του απέμεινε; Ένας φυτευτός καραμανλικός στη Νέα Δημοκρατία για να συμπληρωθεί το παζλ.
Αυτό θα είναι το σκηνικό του 2016 εκτός κι αν ο κόσμος καταλάβει με τι είδους ψεύτες έχει να κάνει. Με αυτούς που πουλάνε δήθεν φιλελευθεροποίηση, κέντρο, διαλλακτικότητα, εθνική συναίνεση και κουραφέξαλα. Την ίδια ώρα που κάποιοι σχεδιάζουν ενότητα και συνεννόηση, ο Τσίπρας και η παρέα του στήνουν το κράτος της Πασοκοαριστεράς προσλαμβάνοντας χιλιάδες άτομα, βάζοντας δικούς του ανθρώπους στον κρατικό μηχανισμό, κάνοντας «μεταρρυθμίσεις» στην Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, την Υγεία και στην ουσία παίρνοντας τον έλεγχο στην Κολομβία των Βαλκανίων.
Με απονευρωμένη Παιδεία, με «στημένη» Δικαιοσύνη, με αλωμένο κρατικό μηχανισμό και με όλες τις δομές του κράτους στα χέρια της συμμαχίας Τσίπρα – Καραμανλή και σία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνά για χρόνια.
Ποιο ασφαλιστικό και ποιο φορολογικό που δεν θα ψηφιστούν. Ο Αλέξης είναι άνετος γιατί έχει «καβάτζες». Θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα και… δεν θα τρίβουμε τα μάτια μας. Είναι γνωστοί και έχουν διαλέξει στρατόπεδο. Αν θα είναι οι νεκροθάφτες της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας θα το δούμε σύντομα. Προς το παρόν βλέπουμε να παίζεται ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθεί η πρώτη πράξη του δράματος.
Ο ελληνικός λαός που είναι απογοητευμένος από όσα γίνονται άραγε πότε θα πει την τελευταία του λέξη;