ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Σύρε κι έλα με Βαγγέλα

Εδώ τα προγνωστικά για τη μάχη της ΝΔ 

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Κυρίες, δεσποινίδες, κύριοι και αγαπητά μου παιδιά, το έχω χίλιες φορές και θα το πω χίλιες μία: Άμα μπει στη μέση το χρήμα, ο μπρεντές, τα μπικικίνια, δεν παίζουμε. Δεν εθελοτυφλούμε, δεν χαζολογάμε, δεν αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς θα γίνουμε φτωχότεροι. Αντιθέτως, εμπιστευόμαστε την τύχη της πορτοφόλας και του περιεχομένου της στους ειδικούς. Και οι ειδικοί στην Ελλάδα όταν πρόκειται για κάθε είδους εκλογικές αναμετρήσεις δεν είναι πλέον οι δημοσκόποι (εδώ γελάμε…), είναι οι στοιχηματζήδες. Οι οποίοι στοιχηματζήδες το έχουν από τώρα λήξει το νεοδημοκρατικό ματσάκι της Κυριακής. Με νικητή σίγουρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
Έτσι είναι αυτά, να τα λέμε. Να μην τα κρύβουμε, να ξέρει ο κοσμάκης, να ξέρει το φανταράκι, να γνωρίζει η νοικοκυρά τι μέλλει γενέσθαι. Διότι άλλο είναι μια μονομαχία να παίζεται ως την..
τελευταία στιγμή με κομμένη την ανάσα και σπασμένα τα φρένα και τον ιδρώτα να τρέχει (μπορώ να συνεχίσω αν θέλετε) και άλλο να κοντεύουν να το «φράξουν» οι στοιχηματζήδες. Εκεί είμαστε αυτή την ώρα, εκεί έκατσε η μπίλια. Όταν δίνουν 1,30 απόδοση σε νίκη Μεϊμαράκη και κοντά στο 3 για νίκη Κυριάκου, καταλαβαίνουμε που πάνε τα «έξυπνα λεφτά» που λένε και οι Αμερικάνοι. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το μαντέψει κανείς ή καμιά. Βαγγέλα τόνε λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.
- διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο newpost (ΕΔΩ)