ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

«Πάγος» Μαλέλη στον Μπογδάνο

Έγινε κι αυτό.
Ο Σταμάτης Μαλέλης φρενάρισε τον έξαλλο μίμο της "σχολής Μαλέλη". Ο ΣΚΑΙ έφτασε σε αυτό το σημείο. Για ποιο θέμα άραγε; Ο Σάτυρος το γνωρίζει. Θυμηθείτε ποιον έβριζε -κυριολεκτικώς- ο Κωστάκης (ο Μπογδάνος) την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον συγγραφέα της κακιάς ώρας και ποιους στοχοποιούσε. Χωρίς κανένα στοιχείο. Χωρίς κανένα τεκμήριο.
Ο έμπειρος Μαλέλης του έκοψε το ψευτορεπορτάζ.  

Ήλθαν οι επενδυτές
Ο ΣΚΑΙ θα γυρίσει το X-FACTOR στο "Παλαί" του Γαλατσίου. Τέλος, στην αναξιοποίητη ακίνητη περιουσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπαίνουμε στην ανάπτυξη. Κάποιοι επενδύουν.. στον τόπο.    

Η κωλοτούμπα Τράγκα
Τι θα λέει τώρα ο Γιωργάρας;  Φαντάζομαι ότι, αφού έληξε η κρίση στις σχέσεις του με τον Χατζηνικολάου, θα ξαναγαπήσει τον Νίκο. Θα αρχίσει πάλι να λέει πόσο καλή εκπομπή κάνει και τι μεγάλα νούμερα "γράφει". Παράλληλα θα δίνει όρκους πίστης στον Real fm.
Ο αυθεντικός Τράγκας, δηλαδή.

Δεν υπάρχει Real TV
Ο Χατζηνικολάου το ξέκοψε. Δεν θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια. Παραδέχθηκε δημοσίως ότι αποτελεί "ακριβό σπορ" η τηλεόραση και έτσι έβαλε τέλος στην φημολογία που σερνόταν μήνες ότι με τον Ανδρέα Κουρή θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια για να δημιουργήσει τον Real TV. Κάποιοι καχύποπτοι, μάλιστα, συνέδεσαν το σενάριο ως συνέχεια του Alter.
Ένας λιγότερος υποψήφιος.

Ο ΟΤΕ TV δεν αποκτά ελεύθερο κανάλι.
Το ξεκαθάρισε ο Τσαμάζ. Ο ΟΤΕ δεν αλλάζει τα σχέδια του. Δεν θα κτυπήσει άδεια ελεύθερου τηλεοπτικού σήματος. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στην ψηφιακή-συνδρομητική τηλεόραση.
Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τους χρεοκοπημένους καναλάρχες.

Τα κανάλια και το μπριτζ της ΕΡΤ
Για τα ιδιωτικά κανάλια υπάρχει μόνο ο Ιάσονας.
Από την άλλη για την ΕΡΤ υπάρχει το μπριτζ, το σκάκι, η αναρρίχηση στο Κολοράντο και η Μάριον, η αγωνίστρια της "Μαύρο στην ΕΡΤ", που ανακαλύπτει παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Αφήνω στην άκρη το ανθρώπινο λάθος με τις "μπαγιάτικες" εφημερίδες.  
Τα ιδιωτικά στοχεύουν την κυβέρνηση γιατί θέλει να βάλει τους καναλάρχες να πληρώσουν και να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία τους. Ο κόσμος φυσικά που τους έχει προ πολλού πάρει χαμπάρι τους ρίχνει την τηλεθέαση. Η ΕΡΤ που στοχεύει; Ποια είναι η πολιτική της κατεύθυνση;  
Μετά ψάχνονται στο Μαξίμου γιατί η ΕΡΤ Open είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση.      

O Σάτυρος / fmvoice