ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Θίχτηκε ο πορτιέρης της Ρηγίλλης...

...και απειλεί με αποκαλύψεις

Έντονη ήταν η αντίδραση του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, στα όσα του καταλόγισε ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση στον γραμματέα υποστηρίζοντας ότι «διέλυσε το κόμμα και έχει και ευθύνες». «Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει» υπογράμμισε.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο A. Παπαμιμίκος απάντησε:
«Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το Γραμματέα του κόμματος «πορτιέρη», ας μην μας κάνει..
εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των « πορτιέρηδων» των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν».
- από το nonews-news