ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η παράνοια στον αθλητικό Τύπο συνεχίζεται...

Aνεβάζει τιμή η SportDay!

H SportDay, που πρώτη έσυρε τον χορό των μειώσεων της τιμής πώλησης στο χώρο των αθλητικών εφημερίδων (ένα ευρώ), αποφάσισε να επανέλθει στο 1,30 ακριβώς μια ημέρα αφότου η ανταγωνιστική της, η Goal News, κατέβασε την τιμή στο ένα ευρώ και ενώ η επίσης ανταγωνιστική Live Sport έχει μειώσει εδώ και τρεις ημέρες την τιμή πώλησης του δικού της φύλου! Μιλάμε για απόλυτη παράνοια καθώς στα πρώτα 24ωρα του 2016 εκείνες οι αθλητικές εφημερίδες που ήταν «ακριβές» πωλούνται φτηνά και αυτή που είχε φτηνύνει ακριβαίνει, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις σελίδες της στις 56!
Είναι άγνωστο αν η απόφαση των υπευθύνων της SportDay ελήφθη εν θερμώ, μετά την αλλαγή.. της τιμής στις άλλες δύο, ή ήρθε μετά από σκέψη που ωρίμαζε από καιρό. Γιατί, όπως έχει γράψει ο Harddog – αλλά δεν επιβεβαιωνόταν – ,εξεταζόταν η επάνοδος στην παλιά τιμή, αφού με το ένα ευρώ υπήρξε αύξηση της κυκλοφορίας, αλλά εισπρακτικά η SportDay είχε επί της ουσίας απώλειες.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ