ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η παρακμή της αυτοκρατορίας Λαμπράκη

Στον «αυτόματο πιλότο» τα Μέσα του ΔΟΛ

Μπορεί το MEGA λόγω της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται εν όψει της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να έχει μονοπωλήσει την προβολή… Ωστόσο οι εξελίξεις στον ΔΟΛ, είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την πορεία του καναλιού προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
Αυτή τη στιγμή η Μιχαλακοπούλου είναι ένα καζάνι που βράζει. Η παρατεταμένη απραξία, σε συνδυασμό με τη δίμηνη και πλέον καθυστέρηση της μισθοδοσίας, αλλά και οι αβέβαιες προθέσεις του Σταύρου Ψυχάρη σε μια σειρά ανοιχτών θεμάτων εντός και εκτός του οργανισμού, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση… Με τον χρόνο πλέον να κυλά αντίστροφα.
Παράλληλα οι σταθερά πια χαμηλές κυκλοφορίες του «ΒΗΜΑτος» και των «ΝΕΩΝ», η απονεύρωση στα όρια της απλής συντήρησης των sites του οργανισμού, αλλά και συνολικά η λειτουργία του.. «μαγαζιού» με όρους «αυτόματου πιλότου», συμπληρώνουν την παρακμιακή εικόνα του άλλοτε ισχυρού μιντιακού ομίλου της χώρας.
Με άλλα λόγια η πορεία του ΔΟΛ και οι πρωτοβουλίες του Σταύρου Ψυχάρη για την ανακοπή ή όχι της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο οργανισμός, θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει και τις εξελίξεις στο MEGA. Πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία στα οποία το μείγμα και το εύρος των αλλαγών ορίζονται από τη Μιχαλακοπούλου. Για να γίνει ακόμη πιο σαφές: δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο! Αν ανατραπεί αυτή η συνθήκη, τότε το MEGA θα είναι ένα άλλο MEGA που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίσαμε τα τελευταία 25 χρόνια!
- από το enimerosi24