ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η απόλυση μεγαλοστελέχους κι ο θυμωμένος κ. Τάτσης

Τι έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΕΑΠ

Γράφει η Πόπη Χριστοδουλίδου (fb / 21-1-2016)

Εχω δεσμευτεί, πως για τον ΕΔΟΕΑΠ, δεν θα κρύβω ποτέ, τίποτα. Χτες, λοιπόν, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ, ο κ. Ευάγγελος Τάτσης (ΕΠΗΕΑ), πρόεδρος του Οργανισμού έφερε στην αρχή, εκτός ημερησίας διάταξης, πρόταση του για απόλυση μεγαλοστελέχους για λόγους που δημόσια, τούτη την ώρα δεν θα αναλύσω, ενώ  ο κ. Τάσος Πετρόπουλος, ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας "παίζουν" στα...ζάρια, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τον ΕΔΟΕΑΠ και τις ζωές μας, όπως και τα Ταμεία και τις ζωές ολόκληρου του Ελληνικού Λαού!
Στην πρόταση του, τον στήριξαν ο έτερος της ΕΠΗΕΑ, ταμίας, κ. Τ. Παπαιωάννου και οι δύο της ΕΣΗΕΑ,( Καρούτζος-Σταθάτου). Διαφωνήσαμε, οι 5, δηλαδή οι δύο Θεσσαλονικείς.. και Ντελέζος, Αγγέλης κι εγω και καταψηφίσαμε οι 4-λευκό ένας εκ των δύο από Θεσσαλονίκη.
Είχαμε οι τρείς, ατράνταχτα επιχειρήματα.( Ντελέζος-Αγγέλης κι εγώ).
Δεν πέρασε λοιπόν η πρόταση του μεγάλου προέδρου.
Γιατί, μες την "αναμπουμπούλα", δεν δίνεις επιπλέον επιχειρήματα στους συγκυβερνώντες, ενώ το τοπίο για το ασφαλιστικό είναι θολό και μαύρο.
Τι έκανε, λοιπόν, ο κ. Τάτσης; Μα αυτό, που γνωρίζει πολύ καλά, να πράττει.
"Πραξικόπημα" κατά των μελών-μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ.
Διέλυσε, δηλαδή την συνεδρίαση του ΔΣ και δεν συζητήθηκαν και δεν λήφθηκαν οι αναγκαίες αποφάσεις για τα αιτήματα-ιατρικά θέματα των ασφαλισμένων.
"Με το "πραξικόπημα" του, τα αιτήματα ασθενών πάνε πίσω μιά εβδομάδα, τουλάχιστον, γιατί  έτσι "γουστάρει", ο θυμωμένος, κ. Ευ.Τάτσης....
Πρωτοφανές. Ανεπίτρεπτο. Απαράδεκτο. Καταδικαστέο.
Οι ασφαλισμένοι και οι ασθενείς, τι σου φταίνε, κύριε πρόεδρε του ΕΔΟΕΑΠ;
Τα ιατρικά θέματα αποφασίζονται ο κόσμος να καίγεται.Τελεία και παύλα...
Απάντηση. Σιωπή.
Νευρίασε, μας είπαν, κάποιοι.
Και η πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ, η κ. Σταθάτου, που ήταν να φωνάξει, για να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα θέματα υγείας;
Είχε ήδη αποχωρήσει και εκείνη "οργισμένη" με μας τους υπολοίπους.
Αγιε Νικόλα, φύλαγε και Αγια Θαλασσινή.
Δεν γίνονται αυτά.
Είναι ιερά τα θέματα υγείας και οφείλουμε όλοι μας να τα αντιμετωπίζουμε ως ιερά και ό,τι κι αν συμβει, μόνο αυτά να τα συζητάμε και να αποφασίζουμε.
Οι μέτοχοι του Ταμείου τι φταίνε;;;

21-1-2016