ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Κ. Αγγελόπουλος: Δεν ενδιαφέρομαι για θέση στο ΕΣΡ

Και οι zoornalistas γνωστοποιούν ότι δεν ενδιαφέρονται για μια θέση στο Συμβούλιο

Στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του με το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Ο διευθυντής της εφημερίδας Επένδυση του Γιάννη Κουρτάκη, έγραψε χαρακτηριστικά:
"Δόθηκε στη δημοσιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης λίστα υποψηφίων για το ΕΡΣ, στην οποίαν περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα,μετά βιογραφικού. Πληροφορώ φίλους και συναδέλφους μου ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενδιαφέρθηκα για μια τέτοια θέση και..  ότι ΟΥΔΟΛΩΣ επιθυμώ να ενδιαφερθώ τώρα για συμμετοχή μου στο ΕΣΡ.
Υ.Γ. Αν δε, η κυβέρνηση με θεωρεί "καραμανλικό", όπως διάβασα εδώ κι' εκεί, πληροφορώ τον βαθιά νυχτωμένο διακινητή της πληροφορίας "κούνια που σε κούναγε" καημένε!.."
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα: ούτε κι ο διαχειριστής του μπλογκ zoornalistas ενδιαφέρεται για το ΕΣΡ, παρότι το όνομά του (για όσους το γνωρίζουν) έχει ακουστεί μετ΄ επιτάσεως στους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ, ως ένα από εκείνα που θα στελεχώσουν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Και σ' ανώτερα...