ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Νέα αθλητική εφημερίδα με ισχυρό εκδότη και έμπειρα στελέχη

Ενώ η μάχη της κυριαρχίας μαίνεται στο χώρο του αθλητικού Τύπου, που μαστίζεται από την κρίση, μια νέα αθλητική εφημερίδα βρίσκεται στα σκαριά!
Πρόκειται για σοβαρή εκδοτική προσπάθεια – αν κρίνουμε από τη στελέχωσή της στις ηγετικές θέσεις – με οικονομική ευρωστία και με στόχο να κάνει αίσθηση στον χώρο. Δεν θα είναι καθημερινή – καταρχάς τουλάχιστον – αλλά εβδομαδιαία.
Αρχική επιλογή ήταν να κυκλοφορεί ως κυριακάτικη, αλλά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι κινούνται προς την κατεύθυνση μιας έκδοσης του Σαββατοκύριακου, πολυσέλιδη, πλούσια σε ύλη και με προσφορές – στο πρότυπο των ευρείας κυκλοφορίας κυριακάτικων πολιτικών εκδόσεων. Σύμφωνα με τις ώς τώρα πληροφορίες, στη διεύθυνση της εφημερίδας θα είναι καταξιωμένο δημοσιογραφικό στέλεχος με επιτυχημένη πορεία σε επιτελικές θέσεις αθλητικών εφημερίδων, αλλά και μεγάλου δημοσιογραφικού οργανισμού.. στον οποίο είχε διευρυμένες αρμοδιότητες επί σειρά ετών.
- διαβάστε περισσότερα για τα στελέχη και τον εκδότη της νέας εφημερίδας στο harddog ΕΔΩ