ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Συμπαράσταση στον Καμαρινόπουλο

Όλοι αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στο συνδικαλισμό, στηρίζουμε τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλο.
Το 2016 μπαίνει για την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) με διώξεις εναντίον του προηγούμενου Προέδρου της Ενωσης που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η εργοδοτική νοοτροπία για την ποινικοποίηση των αγώνων και το κυνήγι των συνδικαλιστών μας δεν μας πτοεί. Μας ατσαλώνει, μας μαζικοποιεί και μας θυμίζει την ιστορία που με τα χέρια μας γράψαμε και που συνεχώς φωτίζει το δύσκολο δρόμο που περπατάμε. Τον δρόμο του ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, τον δρόμο της υπεράσπισης της εργατικής τάξης και των δικαίων της.
Αυτή την Παρασκευή είμαστε έτοιμοι να δούμε πώς ο φυγόδικος ιδιοκτήτης του FLASH 96.. (Πέτρος Κυριακίδης) θα σταθεί απέναντί μας και απέναντι στον πρώην Πρόεδρό μας και για ποιο πράγμα θα τον κατηγορήσει.
Καλούμε όλες τις Ενώσεις, τις Συλλογικότητες και κάθε αγωνιζόμενο Εργαζόμενο ή Άνεργο να σταθεί κοντά μας, δίπλα μας, συνοδοιπόρος μας.
ΟΛΟΙ αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00πμ έξω από την αίθουσα του
Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
Συνεχής, οργανωμένος αγώνας μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας."