ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τα είχε βρει και με τον Ψυχάρη

Στην πολιτική και στα media δεν αποκλείεται τίποτα.    
Όμως, θυμίζω ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι πέρυσι διαβάζαμε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, όχι κατά ανάγκην της διαπλοκής, και σε σοβαρά blogs ότι τα βρήκε ο Αλέξης με τον Ψυχάρη. Επικέντρωναν δε το ρεπορτάζ τους στον Νίκο Παππά, τον υπεύθυνο της κυβέρνησης για τα media. Αποδείχθηκε ότι το κλίμα αυτό το τροφοδοτούσε με τον τρόπο της η πλευρά Ψυχάρη. Ωστόσο, σήμερα ο Ψυχάρης είναι κατηγορούμενος έναντι του Αθανασίου, του Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, πράγμα αδιανόητο μέχρι χθες.  
Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα έχει βρει, όπως διαβάζω σε έγκυρα αντικαθεστωτικά μέσα και blogs, με τον Μπόμπολα. Άλλωστε η Αριστερά γνωρίζει να εκμεταλλεύεται τις.. ενδοκαπιταλιστικές και ενδοϊμπεριαλιστικές διαφορές. Η οικογένεια, επίσης, σε αντίθεση με τον κυρ Σταύρο, διαθέτει σημαντική παραγωγική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, μια διάσπαση του "μαύρου μετώπου" είναι εφικτή και αναγκαία για την σταθεροποίηση της κυβέρνησης.   
Θυμίζω, όμως, κάτι ακόμα. Η Συριζαίικη αριστερά κάθε τρεις μήνες αλλάζει φίλους και στόχους στα media.    
Να μην μείνει, λοιπόν, με την χαρά ο Μπόμπολας...

Ο Σάτυρος / fmvoice.gr