ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Β. Χιώτης: Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Παπαχρήστος!

Παπαχρήστος, Χιώτης, Παπαδόπουλος
Το μυστήριο της πολυήμερης εξαφάνισης του αρθρογράφου από τον ΔΟΛ

Αφαντος εδώ και δύο εβδομάδες από το στρατηγείο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου ο δημοσιογράφος Γιωργος Παπαχρήστος. Ούτε στο ραδιόφωνο (Βήμα fm) ούτε και στην εφημερίδα Τα Νέα είχε δώσει το Στίγμα του εδώ και αρκετές ημέρες.
Αποτέλεσμα ηταν τα σενάρια να φουντώσουν με πολλούς να κανουν λόγο για παροπλισμό του δημοσιογράφου «μετά από πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες υπέκυψε ο Ψυχάρης» κλπ κλπ.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος όμως σήμερα το πρωί «έσκασε μύτη» στην εκπομπή των.. Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου προκειμένου να σχολιάσει την εκλογη Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ. Ο Χιώτης μάλιστα τον τρολάρισε λέγοντάς του ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ δεν παρέλειψε να του πει πως η κόρη του ανησύχησε και τον ρωτούσε συνεχώς «τι συμβαίνει με τον Παπαχρήστο». Ο σχολιογράφος των Νέων μεταξύ σοβαρού και αστείου απάντησε πως κανένας δεν μπορεί να τον.. «εξαφανίσει». Μάλιστα έστειλε μήνυμα σε φίλους και «φίλους»  πως είναι πολύ σκληρός για να τον... «φάνε»... Από αύριο μάλιστα θα δίνει και το Στίγμα του στα Νέα.

ΥΓ Ο λόγος της πολυήμερης απουσίας του Γ. Παπαχρήστου ήταν μια 15νθήμερη άδεια που έλαβε (γιατί δεν πηρε λέει το καλοκαιρι) για να πάει στο χωριό του στα Γιάννενα. Κι εκεί ήταν που ειπε ο διευθυντής του Βήμα fm, Βασίλης Χιώτης: «Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Παπαχρήστος»...