ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Αχαριστία...

Ποιος οδήγησε τον Δημήτρη Τσιόδρα στην έξοδο της Σεβαστουπόλεως 22

Παρελθόν για την Σεβαστουπόλεως 22 αποτελεί ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας που εντάσσεται πλέον -όπως κι ο Γιάννης Καψής, (και οι δύο έλυναν κι έδεναν επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου) στο δυναμικό των σχολιαστών του ΣΚΑΪ.

Η αιτία που ο αρχηγός του Ποταμιού αναζητά άλλον εκπρόσωπο Τύπου, φαίνεται πως είναι τα «τιτιβίσματα» του Δημήτρη Τσιόδρα την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης, παραχωρούσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου (στον Ενικό στο..
Star). To enimerosi24 γράφει συγκεκριμένα για το θέμα της καρατόμησης του Τσιόδρα από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού:
(...) Στη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δεχθεί μεγάλη πίεση από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων… Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ψυχραιμία του και να αποκαλέσει τον Νίκο Χατζηνικολάου «ψεύτη»… Τότε ο Δημήτρης Τσιόδρας ως εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού άρχισε να «στολίζει» τον Χατζηνικολάου μέσω twitter. Μεταξύ άλλων έγραψε:

Συμπέρασμα: τελικά το «παραμύθι» δεν είχε λύκο… Μόνο έναν αμνό είχε, που θυσιάστηκε για να συνεχιστεί η αδιατάρακτη και ανέμελη πορεία μια φιλίας σφυρηλατημένης στο χρόνο, μεταξύ δυο ανδρών που στάζει μέλι ο ένας για τον άλλον!

σημ. zoornalistas: Ο Δ. Τσιόδρας σε σχέση με τους προηγούμενους εκπροσώπους τύπου του Θεοδωράκη (έξι τον αριθμό μεσα σε λιγότερο από δύο χρόνια!) ήταν μακράν ο καλύτερος γι αυτή την θέση και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως βοήθησε πάρα πολύ στην βελτίωση της εικόνας του Σταύρου Θεοδωράκη. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για αχαριστία και για «πούλημα» εκ μέρους της ηγεσίας του Ποταμιού...