ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Φοβάται ωρέ ο Παπαχρήστος;

Ο δημοσιογράφος τουΨυχάρη τα «μαζεύει» και εύχεται χρόνια πολλά στον Νίκο Παππά...

Μετά τις προειδοποιήσεις των υπουργών Χρ. Σπίρτζη και Ν. Παππά για προσφυγή στη Δικαιοσύνη ο δημοσιογράφος των Νέων Γ. Χρ. Παπαχρήστος (που έγραφε "σιγα μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ") τώρα τα «γυρίζει» και «αδειάζει» και τον Αυγενάκη χαρακτηρίζοντας τα όσα έλεγε ο βουλευτής της ΝΔ ως «ιστορίες με δράκους»!..
Ο σχολιογράφος στην εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη, είχε γράψει στη στήλη του «Στίγμα» (με αφορμή την ερώτηση Αυγενάκη), για  «μηχανισμό εξυπηρέτησης πάσης φύσεως “αιτημάτων” με ημερήσιο τζίρο 50.000 ευρώ» από τα πολιτικά γραφεία των Σπίρτζη και Παππά (τους κατονόμασε ο Παπαχρήστος) που συστεγάζονται σε κτίριο της Συγγρού.
Τώρα μετά την πρόθεση που εξεδήλωσαν οι δύο υπουργοί να καταθέσουν αγωγές για..
«συκοφαντικό δημοσίευμα», και επειδή προφανώς τα «καταγγελλόμενα» είναι έωλα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, ο Παπαχρήστος αναγκάστηκε σήμερα στα Νέα (07/11/2015) να δημοσιεύει σχόλιο υπό τον τίτλο «Για τον σταυρόν τους, τον επιούσιον» όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
(...)Τα στοιχεία  φτωχά και ουδόλως τέτοια που να πιστοποιούν ότι τα παλικάρια έχουν στήσει κάτι παραπάνω από ένα απλό μηχανάκι συλλογής ψήφων, όπως άλλωστε κάθε πολιτικό γραφείο που σέβεται το όνομά του. Για τον σταυρόν τους, τον επιούσιο εργάζονται οι άνθρωποι, άρα τα 50 χιλιάρικα σε ευρώπουλα, (που κατά τον βουλευτή Ηρακλείου Αυγενάκη, υποτίθεται ότι βγάζουν ημερησίως από “διευθετήσεις” και συναφή ρουσφέτια), ακούγονται επιεικώς ως “έπεα πτερόεντα” και ιστορίες με δράκους.
Αντε το πολύ πολύ οι διαβαίνοντες την διπλή πόρτα του 1ου ορόφου της Συγγρού 12 να κουβαλούν κανα κουτί με πάστα φλόρα (χθες ας πούμε που γιόρταζε το ένα αγόρι, ο Παππάς – έτη πολλά παρεμπιπτόντως).»