ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφοριακές αλήθειες και ψέματα

Πρώτη η ΕφΣυν με την ειδική έκδοση για τα ψεύδη Γλίξμπουργκ  στον Ψυχάρη

Τελικά ο Κοκός πουλάει είτε έτσι είτε αλλιώς. Είτε αποθεώνεται από τον Ψυχάρη είτε αποκαλύπτονται τα ψεύδη του απο τους Συντάκτες.
Η Εφημερίδα των Συντακτών το περασμένο Σαββατοκύριακο με την 48σελιδη ειδική έκδοση για τον Γλίξμπουργκ όπου αποκαλύπτονταν τα ψέματα του τέως, έκανε κυκλοφοριακό ρεκόρ και πέρασε πρώτη πανελλαδικά στα ημερήσια φύλλα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν Τα Νέα που έχασαν την πρωτοκαθεδρία μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα.
Την ιδια ώρα το Βήμα του Ψυχάρη μετά την κατακόρυφη κυκλοφοριακή άνοδο (έφτασε μέχρι 114.000 φύλλα) που σημείωσε με την «αυτοβιογραφία» του τέως, καταποντίσθηκε ξανά στις.. κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων χάνοντας περί τις 48.000 φύλλα. Συγκεκριμένα την Κυριακή 20/12 πούλησε 66.240 φύλλα.
Δείτε στους πίνακες (κάντε κλικ για μεγέθυνση) αναλυτικά οι κυκλοφορίες των ημερήσιων απογευματινών εφημερίδων στις 19/12 και των κυριακάτικων φύλλων στις 20/12.