ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Βαρδινογιάννης ρίχνει το βάρος στο Star...

Eνώ στο Mega ψάχνονται για τα χαμηλά νούμερα του δελτίου

«Κύριοι, πρέπει πάση θυσία να ανεβάσουμε τα νούμερα. Βρείτε τρόπους να είμαστε μέσα στον ανταγωνισμό». Αυτά ακούστηκαν στην κλειστή αίθουσα συσκέψεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega καθώς στο κανάλι της Μεσογείων επικρατεί γκρίνια και έντονος προβληματισμός, με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Μανώλη Καψή και τους Κώστα Σπυρόπουλο και Βίκτωρα Βλαχογιάννη, να προσπαθούν να ανεβάσουν τα νούμερα. 
Κι αυτό γιατί και την εβδομάδα που πέρασε το δελτίο του Μega έμεινε πίσω όλες τις ημέρες από τον ANT1 - αν και παίρνουν καλύτερο lead-in -, ενώ είδαν και το Star να πλησιάζει σε απόσταση..
αναπνοής. Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο ΑΝΤ1 έφτασε το 17,7% με το Mega στο 14,8% και το Star στο 14,6%, την Τρίτη ο ΑΝΤ1 προηγήθηκε με 16% έναντι 14,7% του Mega και την Τετάρτη ο ANT1 ήταν στο 14%, με το Mega στο 13,2%.
Παράλληλα, όπως γράφει το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, από την πλευρά Βαρδινογιάννη ξεκαθαρίστηκε την εβδομάδα που πέρασε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αν δεν λάβουν μέρος και οι Ψυχάρης-Μπόμπολας, ενώ το ίδιο κατηγορηματικά διαψεύστηκε το σενάριο περί συγχώνευσης Mega - Star. Η ιδιοκτησία του Star θεωρεί ότι τα δάνεια του Mega καθιστούν ασύμφορη μια τέτοια επιλογή και προτιμά να ρίξει το βάρος στο «πιο μικρό και πιο τακτοποιημένο οικονομικά Star», όπως λένε χαρακτηριστικά και άνθρωποι του καναλιού.