ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

O κουρασμένος Μπόμπολας...

...έκλεισε εφημερίδα του σε διάστημα μικρότερο του μήνα!

Δεν ξανάγινε εκδοτικός οργανισμός επιπέδου Πήγασου να κλείσει μια πολυδιαφημισμένη, και θεωρητικά φιλόδοξη έκδοση, μετά από έξι φύλλα! Και όμως συνέβη. Ούτε μήνα κράτησε η προσπάθεια για να επιβιώσει στην στοιχηματική εκδοτική αγορά το «Κουπόνι» που κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου υποσχόμενο «καινοτόμο σχεδιασμό», παράθεση όλων των ειδικών στοιχημάτων και παρουσίαση των αγώνων του στοιχήματος και κατά αριθμητική σειρά του κουπονιού, αλλά και ανά πρωτάθλημα, για να δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να επιλέξει.
Η απόφαση του Φώτη Μπόμπολα να διακόψει την έκδοση του «Κουπονιού» ήταν αιφνιδιαστική και ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ετοίμαζαν την έκδοση της.. Τρίτης, 17 Νοεμβρίου που θα ήταν και η έβδομη της σειράς. Το «Κουπόνι» είχε αρχίσει την πορεία του προβληματικά, με το πρώτο φύλλο της 23ης Οκτωβρίου να κυκλοφορεί με μειωμένη διανομή στα σημεία πώλησης.
Η κυκλοφορία του κινήθηκε σε αυτήν και στις επόμενες εκδόσεις σε χαμηλά επίπεδα, παρά την πλούσια διαφήμιση σε NOVA, OTE TV και MEGA καθώς και σε όλα τα μέσα του Ομίλου – μαζί και του συνεταιρικού Sport24 Radio.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)