ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Mα, πόσο Μπογδάνος είσαι;

BINTEO

Μην νομίζετε πως δεν διαθέτει ευαισθησίες ο γνωστός δημοσιογράφος του Σκάι. Βεβαίως κι έχει. Ανησυχεί για τον δολοφόνο Ρουπακιά, αν θα είναι ράκος μετά την... επίθεση που δέχτηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο από τη Μάγδα Φύσσα.
Τον απείλησε η «λυτή» Μάγδα Φύσσα, η «μάνα Φύσσα» όπως την αποκαλεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είπε στον μαχαιροβγάλτη δολοφόνο της Χρυσής Αυγής πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να πεθάνει αν δεν τον κρεμάσει και, αυτό, ο κ. Μπογδάνος το βρήκε κάπως, «είναι κάπως» λέει κάνοντας ταυτόχρονα μία χορευτική πιρουέτα.
Και ο ευαίσθητος αυτός δημοσιογράφος ψάχνει να βρει πως θα νιώθει ο Ρουπακιάς, αν.. «σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο» θα είναι ράκος! Το άγχος και η ανησυχία για τους φασίστες εκεί στο Σκάι, τους τιμάει ως ανθρώπους κι επαγγελματίες.
Διάβασα και τα περισσότερα άρθρα της Καθημερινής αυτό το Σαββατοκύριακο, καταδικάζουν οι περισσότεροι τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα εναντίον του κ. Κουμουτσάκου καταλήγοντας, πού αλλού, στην Αριστερά!
Αυτή η... ευαισθησία κάποιων δημοσιογράφων για τους φασίστες, επαναλαμβάνω, συγκινητική.
Μπογδάνος κυρίες και κύριοι, Μπογδάνος.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (Efsyn)