ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ολοι οι άνθρωποι - κλειδιά του ελληνικού CNN

Παναγόπουλος, Τσώχος, Καρχιλάκη
Ποιοι «τρέχουν» το νέο σάιτ του Δημ. Γιαννακόπουλου

Πρεμιέρα την 28η Οκτωβρίου έκανε το CNN Greece εκ προσωπικοτήτων (δείτε ΕΔΩ) δηλαδή η online έκδοση στην ελληνική γλώσσα του CNN. Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό brand του κόσμου, που ήλθε στην Ελλάδα από τον επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλο, προσφέρει premium περιεχόμενο και βίντεο για τις εξωτερικές ειδήσεις από το μητρικό CNN, ενώ τις εσωτερικές πολιτικές και οικονομικές ειδήσεις καλύπτουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι έλληνες δημοσιογράφοι.
Γενικός διευθυντής του CNN Greece είναι ο Π. Μπόμης ενώ σε επίπεδο στελεχιακού..
δυναμικού, editor in chief αναλαμβάνει ο Ανδρέας Παναγόπουλος (πρώην διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1 ΤV από το 2009 έως το 2015) ενώ χρέη συμβούλου έκδοσης του Cnn.gr θα εκτελεί η Μαρία Καρχιλάκη.
Ο Τ. Οικονόμου, επί μία δεκαετία διευθυντής σύνταξης της ψηφιακής έκδοσης της «Καθημερινής», αποτελεί τον deputy chief editor του Cnn.gr. Την επιμέλεια του οικονομικού ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Θ. Κουκάκης, ο οποίος έχει περάσει από τις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων «Τα Νέα», «Το Βήμα», «Εστία», αλλά και στο οικονομικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας In.gr.
Επιτελικό ρόλο αναλαμβάνει ο Λουκάς Καρνής, ως page editor του Cnn.gr. Ο Καρνής προέρχεται από τον χώρο του περιοδικού Τύπου, έχοντας παράσχει τις δημοσιογραφικές του υπηρεσίες στο «Status», σε εκδόσεις και ένθετα της «Καθημερινής», αλλά και ως διευθυντής σύνταξης στην ελληνική έκδοση του «Esquire». Στη δημοσιογραφική ομάδα του Cnn.gr προστίθεται η Βούλα Κεχαγιά, σε ρόλο πολιτικής... ανταποκρίτριας, με εμπειρία σε Μέσα όπως «Τα Νέα», η ΕΡΤ, ο «Αγγελιοφόρος» και το Mega Channel.
Επικεφαλής του αθλητικού ρεπορτάζ τοποθετείται ο Μιχάλης Τσώχος ο οποίος από το 1991 εργάζεται ως παρουσιαστής και σχολιαστής αθλητικών εκπομπών, ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος.
 Στο δημοσιογραφικό team προστίθενται ο πολιτικός συντάκτης Δημήτρης Κοτταρίδης,  και η Νάντια Αλεξίου, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.
(με πληροφορίες από το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά)