ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ιδού οι αμοιβές Τσακνή και Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, καθορίζονται οι αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ.
Οι αμοιβές του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σύμφωνα με την ΚΥΑ, διαμορφώνονται ως εξής:
Διονύσης Τσακνής Η μικτή μηνιαία αμοιβή του Προέδρου του Δ.Σ. θα ανέρχεται στο ποσό των 2.850 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Λάμπης Ταγματάρχης Η μικτή μηνιαία αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ανέρχεται στο ποσό των 4.275 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Η μικτή μηνιαία αμοιβή των τριών μελών του Δ.Σ. της περίπτωσης..
(γ) της παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4324/2015, που διορίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 2 και 4 του ιδίου άρθρου, θα ανέρχεται στο ποσό των 1.100 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Η μικτή μηνιαία αμοιβή των δύο μελών του Δ.Σ. της περίπτωσης (δ) της παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4324/2015, που εκλέγονται από τους εργαζομένους της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και διορίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 3 και 4 του ιδίου άρθρου, θα ανέρχεται:είτε στο ποσό των 1.100 ευρώ, που περιλαμβάνει τις πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και τις αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., είτε θα ισοδυναμεί με το σύνολο των τακτικών αποδοχών τους, εφόσον αυτές κατά την ημερομηνία διορισμού τους ήταν ανώτερες της καθοριζόμενης με την παρούσα αμοιβής.
Οι ανωτέρω αμοιβές δύνανται να αναπροσαρμοστούν με σκοπό την τήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
Ο Πρόεδρος, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. δεν δικαιούνται καμία άλλη χρηματική απολαβή, αποζημίωση ή προνόμιο, πέραν της καθοριζόμενης με την παρούσα αμοιβής.