ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εξηγήσεις ο Πανούσης, μήνυση ο Παρασκευόπουλος

Περισσότερο «φως» στις καταγγελίες Πανούση περί διασυνδέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κρατούμενων εμπλεκομένων σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ευελπιστεί να ρίξει η Βουλή, καθώς τόσο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσο και ο επικεφαλής της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτης κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Το σχετικό αίτημα διατύπωσαν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γ. Τραγάκης και ο γραμματέας της Ευάγγ. Βενιζέλος, γεγονός που ενισχύει τις εκτιμήσεις για τη βούληση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ να συντηρήσουν υψηλούς τόνους γύρω από το, σε κάθε περίπτωση, σοβαρότατο προς διερεύνηση ζήτημα.
Ο χρόνος της κλήσης του πρώην υπουργού και του επικεφαλής της ΕΥΠ αναμένεται να.. προσδιοριστεί σήμερα, μετά τη σχετική διαβούλευση των μελών του προεδρείου της Επιτροπής που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι.
Στο μεταξύ την προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη επισκέπτονται σήμερα, με δική τους πρωτοβουλία, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Πανούση για «υπεξαγωγή εγγράφων».
- από efsyn.gr