ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο Σταύρος συμπαρίσταται στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Δημήτρη Κουμπιά και Γιώργο Σαββίδη είχε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσία του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Δημήτρη Τσιόδρα .
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΥ ανέλυσαν στον Στ. Θεοδωράκη τα προβλήματα που προκύπτουν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στον χώρο του Τυπου από ενδεχόμενη κατάργηση του αγγελιόσημου. Επίσης αναφέρθηκαν στην πρόταση δημιουργίας ενιαίου ταμείου εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την συμπαράστασή του στους αγώνες των εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της..
ανασφάλιστης εργασίας που έχει προσλάβει διαστάσεις, ειδικά στο χώρο του Ιντερνετ. Προσθεσε επίσης ότι πρέπει να σταματήσουν τα κυβερνητικά παιχνίδια στο χώρο του Τύπου με αφορμή και το κρίσιμο θέμα του ασφαλιστικού.