ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

«Κολλεγιά» Κουρτάκη με Ευαγγελάτο και Βρυώνη

Στα χνάρια Θεοδωράκη ο εκδότης των Παραπολιτικών ανοίγει και εστιατόριο

Διευρύνεται η συνεργασία του μιντιάρχη Γιάννη Κουρτάκη με τον συνάδελφό του Νίκο Ευαγγελάτο. Μετά την ραδιοφωνική εκπομπή του έκπτωτου τηλεαστέρα στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά Fm, τώρα ήρθε η σειρά του κρητικού εκδότη-δημοσιογράφου να κανει το άνοιγμα προς τον Ευαγγελάτο αλλά και προς τον καναλάρχη ιδιοκτήτη του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη.
Ετσι απο τις αρχές του επόμενου μήνα, όπως γράφει αινιγματικά ο ίδιος ο Κουρτάκης στο fb, «το δημοσιογραφικό δυναμικό των Παραπολιτικών ενώνει τις δυνάμεις του με το newsit του Νίκου Ευαγγελάτου, και επιχειρούν απο κοινού και στην τηλεοπτική ενημέρωση». Κάθε βραδυ απο τις 19:00-21:00 απο την τηλεοπτική συχνότητα του "Ε" θα υπάρχει, λέει, ένα εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο..
Την ίδια ώρα ο πολυπράγμων Γιάννης Κουρτάκης στρέφεται και προς τον χώρο της εστίασης,..
όπως είχε κάνει πριν από χρόνια ο άλλος κρητικός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με το «Αλάτσι». Συγκεκριμένα ο μιντιάρχης ανοίγει το οινομεζεδοπωλείο «Μαρουβάς» στη Νέα Σμύρνη. Τα εγκαίνια θα γίνουν σε λίγες μέρες και «εκτός απο την υπεροχη κρητική κουζίνα του Στέλιου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα υπαρχει και μπόλικη δόση ζωντανής μουσικής» όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Κουρτάκης στο fb.

ΥΓ Ευχόμαστε στον Γιάννη Κουρτάκη καλή συνέχεια στις μιντιακές δραστηριότητές του και -γιατί όχι- και αρχηγός κόμματος. Και για να ξέρετε: οι ευχές μας πιάνουν..