ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΣΗΕΑ: πέντε μήνες χωρίς προεδρείο

Ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένοι Δημοσιογράφοι για τη μη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ:
Κανένας πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι δικαιολογίες τελείωσαν . Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» κατέθεσαν σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου και επίσημα την υποψηφιότητα της Μαρίας Αντωνιάδου για τη θέση του προέδρου. Στην κάλπη βρέθηκαν τέσσερα (4) ψηφοδέλτια υπέρ της Μ. Αντωνιάδου ενώ υπήρχε και γραπτή δήλωση του μέλους του ΔΣ Μάκη Διόγου, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος σύμφωνα με την οποία στηρίζει και ψηφίζει την Μαρία Αντωνιάδου για πρόεδρο του ΔΣ. Στη κάλπη βρέθηκαν 5 ψηφοδέλτια κατά της υποψηφιότητας Μ. Αντωνιάδου και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.
Συνεπείς για μια ακόμη φορά οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» υποστηρίζουν ότι.. μοναδική, ενωτική λύση για τον κλάδο είναι η εκλογή αναλογικού, αντιπροσωπευτικού προεδρείου με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν κατατέθηκε σήμερα η υποψηφιότητα τη Μαρίας Αντωνιάδου. Πλέον είναι καιρός οι υπόλοιπες παρατάξεις δημόσια να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν στους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους για ποιο λόγο η ΕΣΗΕΑ δεν έχει εδώ και πέντε μήνες προεδρείο.