ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παραμένουν Μαλέλης και Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ

Οι δύο γενικοί και ο νέος διευθυντής ραδιοφώνου Νίκος Ανδρίτσος

O Σταμάτης Μαλέλης διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε του Γενικού Διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.
Στις διευκρινίσεις αυτές προβαίνει ο ΣΚΑΪ με αφορμή την ανακοίνωση της ανάληψης της διεύθυνσης του ραδιοφώνου του Φαλήρου από τον δημοσιογράφο Νίκο Ανδρίτσο που «υπηρετεί πιστά τον ΣΚΑΪ 100,3 εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από τα ρεπορτάζ και τις εκπομπές του».
Ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, Νίκος Ανδρίτσος ασχολείται με το ραδιόφωνο και αρθρογραφεί από το 1996.
Αρχικά συνεργάστηκε με ομογενειακά μέσα ενημέρωσης αλλά και ως ανταποκριτής στις..
Βρυξέλλες για ευρωπαϊκά θέματα, πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα συνεργαζόμενος με την ΕΡΤ και από το 2007 με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και την Σχολή Δημοσιογραφίας της βελγικής Ένωσης Συντακτών.
Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media (twitter @andritsos), επιδιώκει τον συνδυασμό της δυναμικής των "παραδοσιακών" Μέσων με εκείνη των "νέων" Μέσων αναδεικνύοντας τις προοπτικές και την συνέργεια τους. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.