ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Το πάρτι της Εφημερίδας των Συντακτών στην Καρύτση

Την Παρασκευή η συνεταιριστική, αυτοδιαχειριζόμενη Eφημερίδα των Συντακτών, γιορτάζει τα τρία της χρόνια με πολλές συναυλίες και dj-set. Πού; Στη γειτονιά της, σε διάφορα μπαρ της πλατείας Καρύτση.
Επειδή λοιπόν το e-tetRadio συμμετέχει ενεργά στη φάση, μας δίνει το πλήρες πρόγραμμα ώστε την Παρασκευή το βράδυ να μην χαθείτε και να μην χαθούμε στα... μπαρ της περιοχής. Αυτοκίνητο μην πάρετε, έχει αλκοτέστ στην Κολοκοτρώνη και είναι επικίνδυνα τα πράγματα από κάποια ώρα και μετά.
► Στις 9 μ.μ. στην μπυραρία «Barley Cargo», Κολοκοτρώνη 6 θα παίξει ζωντανά ο Θάνος Μικρούτσικος και μαζί του στο τραγούδι θα βρίσκονται η (αγαπημένη μας) Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης. Αμέσως μετά μουσική θα βάζει ο Ξενοφώντας Ραράκος του «Μελωδία 99,2».
► Στις 10 μ.μ. ξεκινούν οι KollektivA στο μπαρ «Ημεροδρόμος», Πραξιτέλους 6, του..
γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου (Real FM). Τη σκυτάλη μετά παίρνει για dj-set ο Σπύρος Γραμμένος. Αναμένεται πολιτικός πανικός.
► Στο «Toy Cafe», Καρύτση 10, θα γίνεται πάρτι, που ως e-tetRadio μας αφορά πολύ. Στα πικάπ θα βρίσκονται οι Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96,6) και Αφροδίτη Σημίτη (Join Radio) αλλά και δύο ακόμα κορίτσια, η Ιωάννα Παππά (ηθοποιός) και Μαριέττα Φαφούτη (τραγουδίστρια) που δεν είναι επαγγελματίες dj's, αλλά δεν πειράζει, καλύτερα.
► Ακριβώς απέναντι, στο «Servante» (Καρύτση 3), τραγούδια θα επιλέγουν συντάκτες της εφημερίδας.
► Στις 10 μ.μ. στο μπαρ «Πρίζα» (Χρήστου Λαδά 1), η «Εφ.Συν.» ενώνει δυνάμεις με τον «105,5 Στο Κόκκινο» και θα κυριαρχεί το ροκ. Τραγούδια θα επιλέγουν ο Μάκης Μηλάτος, η Θάλεια Καραμολέγκου και ο Θανάσης Μήνας.
► Και στις 11 μ.μ. θα έχει ρεμπέτικα, στο «Black Duck» (Χρήστου Λαδά 9) με την Μαριώ και την κομπανία της.
Θα υπάρχει στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών (Παπαρρηγοπούλου 5-7) και μία θεατρική παράσταση, το «Julius» του Κωνσταντίνου Χατζή με την Αγλαΐα Παππά αλλά οι προσκλήσεις που έδινε η εφημερίδα εξαντλήθηκαν σε χρόνο dt.
Παντού θα υπάρχουν φθηνές τιμές στα ποτά, μόλις τρία ευρώ το κρασί και πέντε ευρώ τα πιο... βαριά. Ραντεβού στην Καρύτση την Παρασκευή το βράδυ, είναι και καλοκαιράκι ακόμα, ιδανικό. 
- e-tetradio