ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ποια είναι η εταιρεία που τίναξε στον αέρα τη ΝΔ

Είχε όλες τις δουλειές του Μαξίμου και της Συγγρού επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά 

Με μια πρόχειρη έρευνα για το ποια είναι η εταιρεία που είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ, διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για την εταιρεία πληροφορικής Infosolutions που συνδέθηκε άμεσα στο παρελθόν με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και με το σύστημα της μονταζιέρας της Συγγρού. Είχε μάλιστα αναλάβει όλες τις διαδικτυακές δουλειές του Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά αλλά και τη διαχείριση του site της ΝΔ.
Σήμερα η συγκεκριμένη εταιρεία, τίναξε στον αέρα την εκλογική διαδικασία στη ΝΔ και την αξιοπιστία ενός κόμματος που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας.
 Η εταιρεία φέρεται να επελέγη επειδή κατέθεσε την πιο συμφέρουσα οικονομικά προσφορά, ενώ..
το πελατολόγιό της αποτελείται κυρίως από μικρές επιχειρήσεις στην περιφέρεια.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της είναι «Under Construction».

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία επέστρεψε την προκαταβολή αποδεχόμενη πλήρως την ευθύνη για το φιάσκο, στη ΝΔ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υποβολή αγωγής ζητώντας το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ καθώς θεωρούν ότι το κόμμα υπέστη τεράστια δυσφήμιση από το φιάσκο της Κυριακής.