ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η γαστρεντερίτιδα της Ολγας και η κρυφή σύσκεψη στον ΔΟΛ

«Μύλος» στο Μega για το θέμα Γεροβασίλη - Τους μετόχους δείχνει τώρα ο Καψής

Μύλος στο Mega σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη να μην επιτραπει στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων της Τρίτης για το θέμα Πανούση.
Ο διευθυντής ειδήσεων, Μανώλης Καψής, μετά και τις φήμες για παραίτησή του, μεταθέτει τις ευθύνες στους ιδιοκτήτες μετόχους του καναλιού της Μεσογείων.
Αρχικά οι διαρροές απο το κανάλι έκαναν λόγο ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης Καψή  και επέμεναν στην ορθότητα της απόφασης τους, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης οι ίδιες διαρροές, δεν διέψευδαν οτι η πρωτοβουλία της απαγόρευσης παρέμβασης της Γεροβασιλη για το θέμα Πανούση ανήκε στο Μανώλη Καψή. Eχθές Πέμπτη, όμως, κατα τη διάρκεια της απεργίας, το περιβάλλον..
Καψή υποστήριζε, συμφωνα με το enimerosi24, οτι η απόφαση να μη βγει η Γεροβασίλη στο MEGA δεν ήταν δική του, αλλά εντολή των μεγαλομετόχων του καναλιού!
Σχετικά με την ασθένεια (γαστρεντερίτιδα) της Τρέμη υπήρξαν διαρροές ότι ήταν πραγματική και ότι η απουσία της από το δελτίο της Τετάρτης  δεν είχε σχέση με τυχόν δυσαρέσκειά της για το θέμα Γεροβασίλη. Το θέμα όμως είναι ότι νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως γράφει το enimerosi24, η Τρέμη εκλήθη μαζί με τα άλλα στελέχη του MEGA να πάει εσπευσμένα σε σύσκεψη υπό τον Σταύρο Ψυχάρη στην έδρα του ΔΟΛ, στη Μιχαλακοπούλου… Στη σύσκεψη εκτός του Σταύρου Ψυχάρη συμμετείχαν ο Φώτης Μπόμπολας, ο διευθύνων σύμβουλος του Mega Νίκο Πεφάνης και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Πήγασου για τη γραμμή του καναλιού.
Προφανώς στη σύσκεψη αυτή, έγινε φανερό σε όλους ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Τρέμη δεν θα της επέτρεπε να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού το βράδυ της τετάρτης γι αυτό και επιστρατεύτηκε η Μαρία Σαράφογλου.
Μύλος...