ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μιντιακός πόλεμος για το δάνειο των 960.000 στον Κουρτάκη

Γιάννη Φιλιππάκης, Γιάννης Κουρτάκης, Τάκης Μαυρίκος
Γιάνης Κουρτάκης:
Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν

Eξω φρενών ο εκδότης-δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης του Ομίλου των Παραπολιτικών με το αφεντικό της εκδοτικής εταιρείας «Δημοκρατικός Τύπος», Γιάννη Φιλιππάκη και τον «λαθρόβιο» εκδότη Τάκη Μαυρίκο. Ο Κουρτάκης με τον Παναγιώτη Τζένο μέσω της εκπομπής τους στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά FM, σε ημερήσια βάση, βάλουν εναντίον Φιλιππάκη και Μαυρίκου με αναφορές σε μη σύννομες δραστηριότητές τους, μη παραλείποντας να αναφέρουν σε όλους τους τόνους ότι «οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν».
Αιτία τα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Δημοκρατία» (Φιλιππάκης) και «Ακρόπολη» (Μαυρίκος) για δάνειο του Κουρτάκη ύψους 960.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα το οποίο αποπληρώνεται, όπως ισχυρίστηκαν, συμψηφιστικα μεσω διαφημιστικών καταχωρήσεων.
Μάλιστα η «Δημοκρατία», που αναφέρθηκε σε «θολό δάνειο - πρόκληση», έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για παρά φύσιν δανειακή ασέλγεια στην Εθνική Τράπεζα από την εταιρία ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, ιδιοκτησίας του κ. Ι. Κουρτάκη, ενός νέου, φερέλπιδος δημοσιογράφου,..
που τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στον χώρο των media, προκαλώντας ερωτηματικά για την πηγή προέλευσης των καυσίμων της απογείωσής του...».

Κουρτάκης: Ενήμερο το δάνειο - Δεν αποπληρώνεται με διαφημίσεις

Ο επικεφαλής του Ομίλου των Παραπολιτικών με προσωπικό του κείμενό του, που υπογράφει ως Ιωάννης Κουρτάκης, στην σελίδα 33 της εφημερίδας Παραπολιτικά, σχετικά με το δάνειο των 960.000 ευρώ και την αποπληρωμή του αναφέρει ότι «το δάνειο είναι απολύτως ενήμερο και το σημερινό υπόλοιπο ανέρχεται στο ύψος των 388.792,17 ευρώ το οποιο συνεχίει να εξυπηρετειται κανονικά». Επίσης απαντάει πως είναι «απολύτως ψευδές ότι το εν λόγω δάνειο δήθεν αποπληρώνεται συμψηφιστικά μέσα διαφημιστικών καταχωρίεων της Εθνικης Τράπεζας».
Στο κείμενό του ο Κουρτάκης γνωστοποιεί ότι θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
(...) «Οι ανώνυμοι και επώνυμοι συκοφάντες του ομίλου ΜΜΕ των Παραπολιτκών σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή. Για όσα ψευδή και συκοφαντικά αναγράφονται στα ανωτέρω δημοσιεύματα (στην «Ακροπολη» της 3/11/20115, και στην «Δημοκρατία» της 2ας/11/2015) και θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».