ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο Μανιός κι ένα πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας του 1984

«Τρίχες και φαντασιώσεις τα όσα καταγγέλλει ο Πανούσης» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός κάνοντας λόγο για «τρίχες και φαντασιώσεις» ενώ αμφισβητεί όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm 99,5 ο Νίκος Μανιός δήλωσε: «Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!».
Ο Μανιός υπενθύμισε μάλιστα ότι το 1984 η Ελευθεροτυπία, με ένα πρωτοσέλιδο κατήγγειλε.. επτά Έλληνες πολίτες - ένας εξ αυτών ήταν και ο Ν. Μανιός - ότι είναι η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. «Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας».
- από το pontiki