ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η στενή σχέση των καναλιών με τους δημοσκόπους και τα SMS του Δ. Γιαννακόπουλου

- Καταγγελίες Καμμένου στη Βουλή 
- Δείτε στο BINTEO τι ακριβώς είπε

Στη στενή σχέση των καναλιών με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων με στόχο την πολιτική επιρροή της κοινής γνώμης, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε παραδείγματα δημοσκοπήσεων που προεκλογικά έδειχναν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή.
"Εταιρείες δημοσκοπήσεων στις οποίες επιτρέπουμε ακόμη να λειτουργούν, σε συνεργασία με τα κανάλια προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη" σημείωσε σε έντονο ύφος. Επίσης αναφερόμενος στη σχέση των καναλαρχών με την πολιτική εξουσία, μίλησε για την ανάγκη να μπει ένα τέλος στους εκβιασμούς των "νταβατζήδων" αλλά και των "επίδοξων" νταβατζήδων που θέλουν να πάρουν άδειες καναλιών.
Μάλιστα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο παράδειγμα του επιχειρηματία Δημήτρη..
Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων της ιστοσελίδας Newsbomb, που θέλει όπως είπε ο Καμμένος να γίνει καναλάρχης, κατηγορώντας τον ότι από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, «πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς». Διάβασε μάλιστα το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. "Αυτές οι εποχές τελείωσαν" είπε χαρακτηριστικά o Καμμένος. (πηγή: topontiki)

*  Επίσης σύμφωνα με τα sms, όπως είπε ο Καμμένος, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγείας και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού. Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε, όπως είπε ο Καμμένος, την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms στο οποίο ανέφερε επί λέξει: «Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι ο συγκριμένος επιχειρηματίας «διεκδικεί να πάρει κανάλι και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου». Αναφερόμενος στον Δ. Γιαννακόπουλο, ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι «τελειώσανε οι εποχές που ο πατέρας του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη» και τόνισε ότι «το νταβιτζιλίκι η Βουλή δεν πρόκειται να το ανεχτεί». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ζήτησε να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες διάταξη που να μην επιτρέπει συμμετοχή στις επιχειρήσεις ΜΜΕ όσων διώκονται για εκβίαση ή συκοφαντική δυσφήμιση.

* Επίσης ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς σε δημοσιογράφους που πρέπει να ελεγχθούν περί ήθους από την επιτροπή δεοντολογίας του ΕΣΡ διαβάζοντας σειρά από δημόσιες τοποθετήσεις προσβλητικές για τον ίδιο και τα παιδιά του από τους δημοσιογράφους Αρ. Πορτοσάλτε, Κ. Μπογδάνο, Δ. Οικονόμου και Β. Λυριντζή.