ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το Ποτάμι, ο Periodista και ο Νίκος Νικητέας

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε «Το Ποτάμι» σε κείμενο που ανέβηκε στο left.gr με τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη»
Το Ποτάμι καταγγέλει «προπαγάνδα και λασπολογία» εις βάρος του από τον ΣΥΡΙΖΑ  και χαρακτηρίζει «λιβελογράφημα» το κείμενο αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Λίγες ώρες μετά την σαφή προειδοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον κ. Τσίπρα να σταματήσουν οι άνθρωποί του να ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί αυτό θα σημάνει μετωπική σύγκρουση, "η παρέα του Μαξίμου" ξαναχτύπησε.(...)
Αυτή τη φορά έδωσαν εντολή στους υπαλλήλους τους να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα με τίτλο "Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη».
Μάλιστα οι Ποταμίσιοι, που φαίνεται πως έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, επιτίθενται.. ονομαστικά(!) και σε δύο δημοσιογράφους αναφέροντας στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης: «Τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24».
Ο Νίκος Νικητέας απάντησε «στους συναδέλφους υπαλλήλους της εταιρίας Το Ποτάμι», μέσω του enimerosi24, αναφέροντας:
«Τελικά η απώλεια ψήφων μοιραία συνοδεύεται και από την απώλεια της ψυχραιμίας!
Κατανοούμε όμως την κατάσταση… Ειδικά όταν χάνεις με πάταγο μέσα στην πατρίδα σου, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης στα Χανιά… Και σε αποκαθηλώνουν οι δικοί σου άνθρωποι σε λιγότερο από 8 μήνες… Διότι δεν τίμησες το αξίωμα που σου εμπιστεύτηκαν, δηλαδή να τους εκπροσωπήσεις… Καλύτερα να κρυφτείς (άλλωστε η ψυχραιμία είναι το καταφύγιο των δυνατών)!»