ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ποντάρισμα με την Espresso κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Το «Ποντάρισμα» ενώνει τις δυνάμεις του με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso» και από την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου (και κάθε Τρίτη και Παρασκευή) τα δύο έντυπα θα κυκλοφορούν μαζί.
Το «Ποντάρισμα» διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του, την αρθρογραφία, τα ρεπορτάζ και τον τρόπο παρουσίασης των αγώνων των πρωταθλημάτων του κουπονιού του Στοιχήματος και μάλιστα με τις ίδιες σελίδες.
Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση και τις συνθήκες που επικρατούν στα νοικοκυριά, η τιμή μειώνεται σε 1,30 ευρώ, αφού το «Ποντάρισμα» κυκλοφορούσε στα περίπτερα με 1,50 ευρώ, τιμή πολύ φθηνότερη από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά έντυπα.
Ετσι, οι αναγνώστες έχουν πλέον την δυνατότητα να αγοράζουν δύο εφημερίδες σε μία για να.. «καλύπτουν» τις ανάγκες τους για ενημέρωση τόσο για τα δρώμενα στην κοινωνία και τον διεθνή χώρο, όσο και (φυσικά) για τους αγώνες του Στοιχήματος!
Η πρώτη μεγάλη «διπλή» έκδοση θα κάνει «ντεμπούτο» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με συνολικά 112 σελίδες, εκ των οποίων οι 64 θα αφορούν στο Στοίχημα, έναντι 1,30 ευρώ!
«Ραντεβού» στα περίπτερα όλης της χώρας... Γιατί «και το Στοίχημα είναι θέμα τιμής»!