ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

CNN Greece εκ προσωπικοτήτων

«Είμαστε online χάρις στην σκληρή δουλειά προσωπικοτήτων, πολλών αφανών αλλά ικανότατων στελεχών -δεν θα κάνω ονομαστικές αναφορές- που εργάστηκαν για να φθάσουμε ως εδώ και να απολαμβάνουν οι Έλληνες απανταχού της Γης την εμπειρία των ειδήσεων του CNN.
Από εκείνους που οραματίστηκαν την ελληνική έκδοση, διαπραγματεύτηκαν και υλοποίησαν επιχειρηματικά το όνειρο, εκείνους που το σχεδίασαν και το ανέπτυξαν, που έγραψαν κώδικα μερόνυχτα, που έστησαν δίκτυα, υπολογιστές και προγράμματα, που στήριξαν διοικητικά και λογιστικά, νομικά την εξέλιξη του, που το προώθησαν στην αγορά, έως και τους δημοσιογράφους που παίρνουν από σήμερα το πηδάλιο».
Τα παραπάνω αναφέρει στο υστερόγραφο του editorial του ο Ανδρέας Παναγόπουλος για την online έκδοση του CNN Greece που είναι στον διαδικτυακό αέρα και προσβάσιμο από desktop, tablet και mobile app και έχει παρουσία σε όλα τα social media.
Το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή του από το κανάλι του Κυριακού, ανέλαβε επικεφαλής του CNN Greece που ανήκει στον μιντιακό όμιλο του επιχειρηματία.. Δημήτρη Γιαννακόπουλου (D.G. News Agency S.A.).

ΥΓ1 Ενας σοβαρός λόγος να μπείτε στο σάιτ είναι ο Δημήτρης Κοτταρίδης και τα όσα γράφει (premium περιεχόμενο) αποκλειστικά στην online έκδοση του CNN Greece.

ΥΓ2 Αλήθεια τον Πάνο Καμμένο πως θα τον πάνε στο CNN Greece;

ΥΓ3 Οταν ο Α. Παναγόπουλος κάνει λόγο για προσωπικότητες (στην αρχή του κειμενου) σε τι ακριβώς αναφέρεται και ποιους εννοεί;

ΥΓ4 Στο CNN Greece υπάρχει και άρθρο του πρωην δημοσιογράφου και υπουργού Θοδωρή Ρουσόπουλου