ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ανοχύρωτη η νέα Βουλή απέναντι στους ναζί

Τη συζήτηση για τις ρυθμίσεις του ψηφιακού τηλεοπτικού τοπίου εκμεταλλεύτηκε η Χρυσή Αυγή για να εμφανιστεί αδικημένη και θύμα διακρίσεων από τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.
Και ενώ δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής να απαντήσει στη νέα πρόκληση, υπήρξαν και κάποιοι που έτειναν χείρα συνεννόησης προς τη ναζιστική οργάνωση. Ο μεν Θ. Καράογλου της Ν.Δ. δεν δίστασε να συνταχθεί με τον Ν. Μιχαλολιάκο που υποστήριξε ότι θα αγοράσουν τα ελληνικά κανάλια της Θράκης οι Τούρκοι, ενώ ο Θ. Παπαχριστόπουλος των ΑΝ.ΕΛΛ. υπέδειξε στην ΕΡΤ να καλεί τη Χρυσή Αυγή.
Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, στη συνέντευξη που.. παραχώρησε το Σάββατο στην «Εφ.Συν.», αναφέρθηκε σε «ανεξίτηλο στίγμα» που συνιστούν «οι δολοφονίες και οι βιαιότητες» καθώς και η «ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα» από τη Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς η Βουλή εξακολουθεί να εμφανίζεται ανοχύρωτη απέναντι στη ναζιστική οργάνωση. Και τα πολιτικά κόμματα (τα ίδια που πριν από τις εκλογές έβγαζαν ανακοινώσεις καταγγελίας της εγκληματικής οργάνωσης μετά την ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης») φαίνονται παγιδευμένα στη ναζιστική προπαγάνδα και ξεχνούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση που χρησιμοποιεί τη μορφή του «πολιτικού κόμματος» μόνο και μόνο ως βιτρίνα της εγκληματικής της δράσης.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην ΕφΣυν ΕΔΩ

* Στη φωτογραφία οι χρυσαυγίτες κάνουν ότι ορκίζονται στη Βουλή μετά τις εκλογές του 2012. Σύμφωνα με τον Μιχαλολιάκο, δεν πιστεύουν ούτε ορκίζονται στο Σύνταγμα