ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Γιατί οι τηλεθεατές προτιμούν τον Αντώνη Σρόιτερ

Και γιατί δεν αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του Alpha - Tι ψάχνουν στο Mega

Θορυβήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί αλλαγής της ώρας μετάδοσης και της διάρκειας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Ο σταθμός με ανακοίνωσή του διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα ως ανυπόστατα. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης, θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία στις 19:00 και με την ίδια διάρκεια, έχοντας πάντα ως στόχο την αντικειμενική, ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση».
Στον Alpha φοβούνται πως αν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταδοθεί την ίδια ώρα με αυτά των άλλων καναλιών (Μega, ANT1) είναι πολύ πιθανόν να καταποντιστεί στον πίνακα τηλεθέασης. Αυτό όμως είναι λάθος καθώς τον Alpha πλέον τον εμπιστεύονται πολύ περισσότερο οι τηλεθεατές.. από τις ειδήσεις του Mega και κυρίως αυτές του ΑΝΤ1 που πλέον δεν υφίσταται ως ενημερωτικό κανάλι...
Πάντως οι ειδήσεις του Alpha με τον «φρέσκο» (ακόμη) Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο, τείνουν να γίνουν συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό που πλέον ανοίγει την τηλεόραση στις 7 το απόγευμα για «να μάθει τα νέα» κι όχι στις 8 με τις ξεπερασμένες πλέον Τρέμη και Χούκλη.
Θυμίζουμε ότι στο Mega έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν άνδρα παρουσιαστή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προσανατολίζονται σε κάτι με πιο πολύ «φρεσκάδα» που να θυμίζει Αντώνη Σρόιτερ. Δύο από τους τρεις μεγαλομετόχους του καναλιού θεωρούν πως έφτασε η ώρα για ένα νέο πρόσωπο, κίνηση που θα συνδυαστεί με τη γενικότερη ανανέωση του δελτίου και πειμένουν πότε θα λήξει το συμβόλαιο του Σρόιτερ με το κανάλι του Κοντομηνά.