ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μαλιοτραβήγματα και ρουφιανιές στα ρημαγμένα κανάλια...

Παρουσιάστρια προσπαθεί να διώξει άλλη παρουσιάστρια, ενώ της τραβούν το χαλί…

Σε θερμοκρασία «βρασμού» έχει φτάσει η κατάσταση σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς το ένα σοβαρό πρόβλημα διαδέχεται το επόμενο, ακόμη σοβαρότερο.
Η «τρύπα» στα οικονομικά ολοένα και μεγαλώνει με δεδομένη τη συρρίκνωση της διαφημιστικής πίτας, κεφάλαια από άλλες πηγές δεν φαίνονται στον ορίζοντα, οι τηλεθεάσεις δεν βοηθούν, οι μισθοί μειώνονται κι άλλο -οπότε η φτώχεια φέρνει γκρίνια και συναδελφικά «μαχαιρώματα».
Τελευταίο κρούσμα η απαίτηση παρουσιάστριας να εκδιωχθεί άλλη παρουσιάστρια. Σε όλους τους συνομιλητές της αναφέρεται με απαξιωτικά λόγια για το πρόσωπό της, ενώ φροντίζει συχνά πυκνά να μεταφέρει την άποψή της στη διοίκηση και την ιδιοκτησία του σταθμού.
Οι άνθρωποι που μας μεταφέρουν την εικόνα δεν μπορούν να προβλέψουν τις πιθανότητες..
επιτυχίας του σχεδίου της, καθώς δίπλα στα στελέχη που τη στηρίζουν υπάρχουν άλλα που της τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια.
Άλλωστε, όπως επισημαίνουν, το κρίσιμο είναι η επιβίωση των καναλιών -και του συγκεκριμένου. Όλα βαρύνονται με κολοσσιαία δάνεια -και το συγκεκριμένο- και οι τράπεζες δεν έχουν περιθώρια ευνοϊκών ρυθμίσεων.
Η πηγή που μας μετέφερε την πληροφορία μας δέσμευσε να μη γράψουμε ονόματα αυτή τη στιγμή. Θα επανέλθουμε… - από το aixmi.gr