ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη φορά Αντώνης χωρίς Αντώνη

Οι αρχικές εντυπώσεις από την πρεμιέρα Πανούτσου-Βαϊμάκη στον ΣΚΑΪ 

Πώς ήταν ο Αντώνης για πρώτη φορά χωρίς Αντώνη στην τηλεόραση; Πανούτσος δίχως Καρπετόπουλο είναι κάτι σαν Όλιβερ Χάρντι (Χονδρός) δίχως Σταν Λόρεν (Λιγνός) στον σινεμά. Αλλά, πάντως, φαίνεται πως πάει να δέσει ως δίδυμο με τον Κώστα Βαϊμάκη, ο οποίος έχει την ατάκα και μπορεί να παίξει πινγκ πονγκ σε ετοιμολογία με τον Πανούτσο, ιδιαίτερα όταν λυθεί περισσότερο τηλεοπτικά. Ο Βαϊμάκης είναι εξοικειωμένος με το μικρόφωνο, λόγω της μακράς θητείας του στο ραδιόφωνο, αλλά όχι και με τον τηλεοπτικό φακό. Τον οποίο «έχει» (και το έδειξε το βράδυ της Κυριακής) με άνεση ο Αντώνης Πανούτσος που ξέρει το τηλεοπτικό στούντιο πιο καλά από την κρεβατοκάμαρά του.
Ο λόγος, όπως θα καταλάβατε, είναι για την κυριακάτικη πρεμιέρα του Kick off που απετέλεσε ταυτόχρονα και το τηλεοπτικό βάπτισμα – εκτός του Βαϊμάκη – και των Βασίλη Βέργη, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Οι οποίοι μαζί με τον εξοικειωμένο τηλεοπτικά Αλέξη Σπυρόπουλο.. αποτελούν το δημοσιογραφικό πάνελ της νέας αθλητικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.
 - διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ