ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πολύ μικρή η Ελλάδα για να κρυφτεί ο Καμμένος

- Τι απαντάει ο Δ. Γιαννακόπουλος επιχειρηματίας  μετά τις καταγγελίες του αρχηγού των ΑΝΕΛ στη Βουλή

«Θα συνεχίσω τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μου, δεν κάνω πίσω...». Με αυτόν τον τίτλο το σάιτ newsbomb της DPG (Dimitris Payloy Giannakopoylos) του Δ. Γιαννακόπουλου φιλοξενεί την απάντηση του επιχειρηματία στις βαριές καταγγελλίες του Πάνου Καμμένου χθες στη Βουλή.
Ο Δ. Γιαννακόπουλος "ξεκαθαρίζει" προς πάσα κατεύθυνση πως για εκείνον αυτό που προέχει είναι η συνέχιση του αγώνα που δίνει για την απελευθέρωση της πατρίδας, από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες...
Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που θέλει να γίνει καναλάρχης, από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, «πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς». O Kαμμένος μάλιστα..
διάβασε στη Βουλή το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. Σύμφωνα με τα sms, όπως είπε ο Καμμένος, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγείας και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού. Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε, όπως είπε ο Καμμένος, την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms στο οποίο ανέφερε επί λέξει: «Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο».Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι ο συγκριμένος επιχειρηματίας «διεκδικεί να πάρει κανάλι και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου». Αναφερόμενος στον Δ. Γιαννακόπουλο, ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι «τελειώσανε οι εποχές που ο πατέρας του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη» και τόνισε ότι «το νταβιτζιλίκι η Βουλή δεν πρόκειται να το ανεχτεί».
Η δήλωση - απαντηση του Δ. Γιαννακόπουλου
Στην επίθεση Καμμένου απάντησε ο Δ. Γιαννακόπουλος όπως προαναφέραμε μέσω του newsbomb που δημοσιεύει γραπτή δήλωση του επιχειρηματία. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης Γιαννακοπουλου:
«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό "πολιτικό", Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.
Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτιστήκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.
Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο "ηθοποιός" Καμμένος, που κρινει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα...
Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ».