ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η δημοσιογράφος που εξόργισε τον γραβατάκια Μπουτάρη

ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης με δημοσιογράφους που επέμεναν να τον ρωτουν, λίγο πριν την παρέλαση, για την ενδυματολογική επιλογή του να φορέσει γραβάτα στις γιορτές της Θεσσαλονίκης. Φανερά εκνευρισμένος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος με έντονο ύφος στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την γραβάτα της είπε: «Θέλεις να γίνεις και σοβαρή δημοσιογράφος» με την συγκεκριμενη να απαντά: «Σε εμένα το λέτε; Καλά εντάξει».
Με τη σειρά του ο Μπουτάρης απάντησε: «Κάτι άλλο δεν έχεις να πεις; Για την γραβάτα έχεις να ρωτήσεις;» με την δημοσιογράφο να επιμένει απαντώντας με απολογητικό ύφος: «Έγινε θέμα σε όλα τα κανάλια»... «Και τι έγινε; Τελείωσε. Έχεις όρεξη για συζήτηση; Ε, άντε τώρα» ηταν η... απάντηση του Μπουτάρη που της γύρισε την πλάτη (δείτε κι ακούστε όλο τον διάλογο στο βίντεο παρακάτω).
Θυμίζουμε οτι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να βάλει γραβάτα (τρίτη φορά στη ζωή του, όπως είπε) στις γιορτές της Θεσσαλονίκης, είχε σχολιάσει: «Αϊ στο διάβολο, τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη που έχουμε διπλή γιορτή, να φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση».