ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Θα πάει στα «Παραπολιτικά 90.1» ο Pitsirikos;

O Koτρώτσος μπήκε γερά στο παιχνίδι

Σε συζητήσεις με τον γνωστό blogger «Πιτσιρίκο»  βρίσκεται ο ραδιοσταθμός «Παραπολιτικά 90.1» για επικείμενη συνεργασία.
Δύο ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες έχει πραγματοποιήσει ο Pitsirikos ως τώρα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, το νέο διευθυντή του ραδιοφώνου του Γιάννη Κουρτάκη. Να δούμε αν θα καρποφορήσουν οι επαφές, αν στο τέλος θα τα βρουν οι δύο πλευρές.
Η αλήθεια είναι πως ο Pitsirikos δεν μαζεύεται εύκολα και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για τα «Παραπολιτικά 90.1». Αντέχουν έναν τόσο ελεύθερο λόγο; Τι θα κάνουν αν θα αρχίσει να λέει (που θα λέει δηλαδή) για τον Βαγγέλη Μαρινάκη;
Ενισχύεται πάντως συνεχώς ο ραδιοσταθμός, τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμά του ο..
Σταύρος Λυγερός, θα κάνει συνεντεύξεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 1 το μεσημέρι. Ενώ έχει ξεκινήσει εκπομπές και το ντουέτο Μαριάννα Πυργιώτη - Ανδρέας Παπαδόπουλος, καθημερινά στη 1 το μεσημέρι (ο Παπαδόπουλος είναι καλύτερος, γενικά). Ενδιαφέρον παρουσιάζει να ακούσουμε πως θα τα πάει το δίδυμο Χρήστος Φερεντίνος - Αθηναΐς Νέγκα τα μεσημέρια, στο πιο «ελαφρύ» μέρος του προγράμματος, αν θα δέσει εννοούμε (ο Φερεντίνος είναι σαφώς καλύτερος, γενικά).
Ο Κοτρώτσος μπήκε γερά στο παιχνίδι. Η Bari-Focus πάντως τον δείχνει πολύ χαμηλά στις ακροαματικότητες και, όπως μαθαίνουμε, ο σταθμός έχει πολλά παράπονα.
- πηγή: e-tetradio