ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερήσιο φύλλο ετοιμάζει ο Χατζηνικολάου

Ο ρόλος του Νίκου Στραβελάκη και τα σχέδια για τηλεόραση

Από τους πρώτους μήνες έκδοσης της «Real News» υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας, Νίκο Χατζηνικολάου, να εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο έκδοσης ενός ημερήσιου πολιτικού φύλλου. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο Alter, σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες που είχαν τεθεί στο πεδίο του ραδιοφωνικού project, ανέστειλαν τους όποιους σχεδιασμούς είχαν γίνει εκείνη την εποχή. Εσχάτως, η ιδέα της έκδοσης της ημερήσιας «Real News» έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει έτοιμος για ακόμα ένα εκδοτικό εγχείρημα. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήδη έχει σχεδιαστεί το νέο φύλλο, το οποίο θα στελεχώνεται από δημοσιογράφους που εργάζονται στα Μέσα των Χατζηνικολάου-Κουρή.
Αν και δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως αυτές «είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις». Ανεξάρτητα από τον χρόνο κατά τον οποίο θα εκδηλωθεί η νέα εκδοτική προσπάθεια, στο Real Group έχει αρχίσει η σχετική..
σχετική προετοιμασία σε επίπεδο εξεύρεσης επιτελικών στελεχών. Από κει και πέρα, η έλευση του έμπειρου Νίκου Στραβελάκη στον όμιλο στάθηκε αφορμή για να φουντώσει (εκ νέου) η φημολογία που θέλει τα αφεντικά του Real Group να ενδιαφέρονται και για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας.
Επειδή, όμως, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο επίπεδο φαίνεται να έχουν παγώσει, δεν αποκλείεται ο νέος διευθυντής σύνταξης της «Real» σε πρώτη φάση να αναλάβει νευραλγικό πόστο στο Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη, όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η στήλη Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. Σε κάθε περίπτωση, στον όμιλο Χατζηνικολάου-Κουρή παρατηρείται έντονη κινητικότητα.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά