ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Απειλεί ο Αδωνις για την «αδιανόητη» αφίσα

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζουν διάφορα μίντια την ενέργειά της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, να γεμίσει την Ελλάδα με το νέο καλλιτεχνικό αριστούργημά της, την αφίσα «ΟΧΙ άλλο Αδωνι». Που καταλήγει με το ψύχραιμο σύνθημα - ευχή - πρόβλεψη: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
Το μήνυμα του δημιουργού είναι σαφές: ΟΧΙ άλλη τρομολαγνεία, ΟΧΙ άλλη τσιρίδα, ΟΧΙ άλλη προπαγάνδα, ΟΧΙ άλλο κουτσαβακισμό, ΟΧΙ άλλα κωλόχαρτα, ΟΧΙ άλλη δόξα για τις απολύσεις, ΟΧΙ άλλη πλύση εγκεφάλου.
Ο Αδωνις και οι υπερασπιστές του, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, troll, εμφανείς και αφανείς οπαδοί της γλυκιάς φωνής του, έχουν επιδοθεί από προχθές σε μια άνευ προηγούμενου επίθεση Στο ΧΩΝΙ, με συκοφαντίες, απειλές, ύβρεις, και όλα αυτά τα αναμενόμενα...
Είναι τόσο προβλέψιμοι. Είναι τόσο χθεσινοί.
Τους απευθύνουμε θερμή παράκληση να συνεχίσουν. Δόξα τω Θεώ, σκοπεύουμε να τους δώσουμε αρκετές αφορμές και στο μέλλον. Να το κάνουν, λοιπόν. Για να μας βοηθήσουν στο έργο μας, να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ποιοι είναι και που ακριβώς πρέπει να τους στείλει όλους μαζί.
Και σ' αυτή την απορία, η απάντηση είναι μία: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Γιώργος Χριστοφορίδης (fb)